Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Richard Marcinko - Profesionální válečník 3 – Zelený team 3/3

Jednoho dne však Marcinko zjistil, že lord B odcestoval a nikdo nevěděl kam. Zavolal tedy Mikovi Owenovi, aby pomocí družice zjistil kde lord B je. Když mu Owen zavolal zpět, udal mu přesnou polohu, kde se lord B nachází. Marcinko naskládal svůj team i s výzbrojí do letadla a vydali se k cíli. Když byly asi tak 20 km od cíle, vyskočil Zelený team asi ve výšce 30 000 stop z letadla. Při seskoku se ale jednomu z nich neotevřel padák a zahynul. Byl to Howie Kahlua.
Akce v táboře dopadla výborně. Zabili spoustu teroristů z celého světa a získaly zpět BA-PP3/I. Ale jenom pět plechovek. Se šestou byl lord B na cestě do Londýna.
Po návratu do Londýna dostalo vše zcela jiný spád. Skupina teroristů obsadila Vrchní velitelství námořních sil USA v Londýně a Marcinko dostal celou akci na starost. Teroristy zneškodnily, budovu obsadily, ale BA-PP3/I nikde nenašly. Po chvíli se ale ozval lord B, že Marcinka a sira Davise čeká ve své vile. Když tam po půlhodině dorazily, viděli, že lord B má plyn připnuty na tělo spolu s trhavinou C-4. Marcinko ho ale zabil a získal plyn.
Hlavní postavy: Richard Marcinko – profesionální, nekonvenční a zkušený válečník a zabiják
Vedlejší postavy: Zelený team, sir Davis, lord B, Hans Weber, Mick Owen, Pinky Prescot III, Randy Rayman, Sir Lyondale, plukovník Angelotti, Iqbal, Dick Cambel.
Zelený team: Richard Marcinko, Steavie Wonder, Howie Kaluha,
Doc Tremblay, John Howard, Kohout, Žid
Hlavní myšlenka knihy: Marcinko se snaží čtenáři vylíčit, že i lidé, který zasahují do vysoké politiky mohou mít styky s teroristy, nebo být členy jiných extrémistických skupin.
Můj názor na knihu: Tento díl je také dobrý. Hlavně to, jak Marcinko podrobně popisuje průběh celé akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat